fbpx

Sportieve camping Frankrijk, Camping ChantegrilSportieve camping Frankrijk

rivierwandelen een sportieve activiteitVoor een sportieve camping in Frankrijk bent u aan het juiste adres. Het is geen sport- of outdoor camping maar wel een actieve camping. We hebben geen vast weekschema maar het komt erop neer dat er bijna iedere dag wel iets sportiefs op het prikbord staat.

Activiteiten zijn er het hele seizoen door maar we passen het een beetje aan de behoefte aan. We organiseren in het laagseizoen weer deels andere dingen dan in het hoogseizoen. 

Sportieve activiteiten

fietstochtje vanuit camping chantegrilWelke sportieve activiteiten organiseren we dan?  Gemeenschappelijke wandelingen, volleyballen s’avonds, paardrijden, het spannende sportieve rivierwandelen, kanoen, een mountainbike tochtje en niet te vergeten het boomklimmen  naar keuze 10,  0f 25 km. bij ons vandaan.  

Los van de dingetjes die we spontaan organiseren kunt u hier ook heerlijk zelf actief zijn als u dit wilt. We hebben vele wandelingen gedocumenteerd op schrift maar ook in GPX formaat voor diegenen die een Oudoor GPS hebben.

paardrijden in NeuvicVoor de mountainbikers is het een waar feest. Het is een ongerept en heuvelachtig stukje Frankrijk en bovendien beginnen de uitgepijlde routes vlakbij de camping. Ook deze hebben we inmiddels in GPX formaat.

Vanaf seizoen 2012 hebben we de geocache tochten flink uitgebreid. Dit is een leuke sortieve activiteit waarbij u met een GPS erop uittrekt om naar een schat op zoek te gaan die u uiteindelijk vind door opdrachten te vervullen. Bent u op deze pagina terecht gekomen maar eigenlijk op zoek naar meer algemene info kijk dan eerst even op onze  homepage kleine camping.

potje tafeltennissen bij Camping Chantegril

Facebook

Facebook