fbpx

Nooit meer de weg kwijt!

GPS wandelen, fietsen en mountainbiken

Er wordt steeds meer met GPS gewandeld en gefietst. Ideaal op een vreemde plek in Frankrijk. En toch nooit de weg kwijt. In ons mooie gebiedje de “gorges de la dordogne” in de Correze hebben we voor mountainbikers, fietsers en wandelaars tracks uitgezet die u zo in uw gps kunt laden en op pad kunt gaan. Ook voor Geocachers hebben we een map met puzzeltochten die we uitgezet hebben.

Wat voor soort GPS

Of u nu een Mio heeft een Garmin of een Smartphone, zolang u maar een gpx file kunt lezen. Mocht u software hebben die dit niet kan dan zijn er wel van allerlei omsleutel programma’s te vinden op het net en anders helpen u we hier wel bij.

Verhuur GPS

Er wordt steeds meer de telefoon gebruikt. Wilt u toch een GPS huren dan hebben we er in ieder geval nog een paar. Wilt u bv 1 van de geocache tochten uitproberen of een track na fietsen. We hebben een aantal tracks, zoals wandelingen, mtb en fiets tracks op de volgende gps site De site laat hoogteprofieltjes zien en bv het totaal aantal klimmende meters zodat je een goede inschatting kunt maken hoe de tocht gaat zijn.