fbpx

Sfeervol, heel ruim en uw eigen toilet

Kampeerbungalow Camping Frankrijk

De sfeervole kampeerbungalow of ook wel tentchalet genoemd op onze camping is een kruising tussen een bungalow met warme houten wanden en een tent. Minstens zo populair als een safaritent en heel ruim. De mooie lichtval van het tentdak geeft een apart sfeertje binnen i.c.m. de houten wanden. U heeft fors wat meer binnenruimte dan in een safaritent en natuurlijk een zitbank als extra en een ruimere keuken. De bungalow heeft stromend water in de keuken en een eigen wc. Bovendien heeft u in de nok een lichtkoepel met ventilatie zodat het altijd lekker licht is binnen. De bungalow biedt iets meer bescherming door de houten wanden en de dubbele openslaande deuren zodat u toch een lekker kampeergevoel heeft. Verder is de ligging ook nog eens perfect en komt er niemand langs gelopen en bent u toch overal kortbij. U heeft een stukje houten terras met dakje en gras. Dus kortom een perfecte locatie. Onder aan deze pagina kunt u meteen beschikbaarheid checken.


Kampeer Bungalow details

Inrichting chalet: 1 slaapkamer met 2 persoons bed en 1 slaapkamer met stapel bed en een slaapbank, ruime keuken en eigen toilet. Verder volledig ingericht met pannen, bestek enz. Bedlinnen is inbegrepen voor 4 personen. Inventaris; compleet ingericht, koelkast met vriesvakje, water koker, koffiezetapparaat,  4 pits fornuis, tuinstel , parasol. De complete inventarislijst vindt u hier.Alle prijzen van de kampeer bungalow op een rij

Onderstaande prijzentabel is tevens beschikbaarheid en door te klikken op uw keuze kunt u direct door naar boeken. Ook hebben we een handig alles in 1 overzicht voor het geval u geen beschikbaarheid meer kunt vinden voor de kampeer bungalow. Mocht de onderstaande prijzentabel niet werken op bv uw telefoon dan kunt u via onderstaande knop altijd het reserveringsformulier bereiken.