fbpx

2 Types safaritenten!
Lees hieronder meer of ga direct naar laatste beschikbaarheid en klik hier.

Safaritent in Frankrijk

Huur een Safaritent in Frankrijk op onze kleinschalige camping in het heuvelachtige Corrèze. We hebben 4 safaritenten waarvan 3 met eigen toilet. Niet op een rijtje, maar speels opgezet en verspreid over de camping. Omgeven door bomen en bloeiende struiken. Omdat ze midden in de natuur staan, komen ze goed tot hun recht. Want deze stoere, robuuste en luxe tenten verdienen een mooi plekje op de camping. Je kunt dan ook vanuit je comfortabele stoel genietend van een wijntje heerlijk wegdromen bij het geluid van zingende vogels.


2 types oer safaritenten van Canvas

We hebben de safaritenten in twee maten. De comfort die dezelfde afmeting heeft dan de Lodgetent Woody en de compact. De comfort meet 7 x 5 meter incl luifel en de compact 6,5 x 4,5 meter incl luifel. Bij ons heeft de comfort een eigen toilet op een paar passen van uw vlonder. De safaritent compact heeft geen eigen toilet dus u moet gebruik maken van ons keurig nette sanitair. U hoeft echter zelf geen wc papier mee te nemen want ons sanitair gebouw is voorzien van wc papier en handzeep. Het materiaal van deze safaritenten is nog het oer canvas dus ademt goed. Door het materiaal en het dubbel dak blijft de warmte goed buiten en heeft u dus een heel aangenaam leefklimaat.


De Safaritent comfort met toilet

Een comfortabele luxe stoere canvas tent met sterk frame. De vlonder waar hij op staat, bevindt zich op grondniveau. Zowel het dak als binnentent zijn van canvas, wat dus zorgt voor een fijn leefklimaat. Deze safaritent staat op het B veld. Hierover leest u meer op de pagina safaritent comfort waar u ook eventueel een kijkje kunt nemen op de plattegrond.


De compact

Deze stoere safaritent zonder toilet is hetzelfde als de comfort alleen zoals gezegd een maatje kleiner. We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat houdt dat voor ons dan in dit maatje kleiner. Nu dat wil zeggen dat hij nog steeds ruim is maar dat u vooral wat minder ruimte heeft om overal omheen te lopen want hij is verder nagenoeg hetzelfde ingericht. Vergeet niet dat dit nog steeds groter is dan de tenten die doorgaans meegenomen worden. U heeft ook de luxe bedden en de verrijdbare keuken die eigenlijk altijd onder de luifel gebruikt wordt wat binnen veel extra ruimte geeft. Om de detailverschillen te ontdekken lees meer over de safaritent compact.


Inrichting safaritenten

Alle tenten zijn smaakvol en compleet ingericht. U leest over de inrichting meer op de detailpagina’s van waaruit u ook een uitgebreide inventarislijst kunt raadplegen. Het enige wat u hoeft mee te nemen is kleding, handdoeken en theedoeken en de welverdiende vakantie in uw safaritent in Frankrijk kan beginnen.