fbpx

Laatste jaar dat we deze accommodaties verhuren. Nu nog 2 weken beschikbaar. De week van 7 tot 14 Juli en van 14 tot 21 Juli!

Bungalow op camping

De bungalow staat midden op de camping. Het is een comfortabel huisje met eigen tuin. Ook is het terras tuintje omheind en voorzien van poortjes. Dit is makkelijk als bv uw hondje, mocht hij gezellig met u meegaan op vakantie naar Frankrijk, eventjes naar buiten wilt lopen. Bovendien heeft het terras een houten vlonder met tuinmeubels en een parasol. Naast het terras buiten de omheining is er een parkeerplaats voor de auto.


Indeling bungalow

De indeling van de bungalow is in 6 vertrekken. Er is een halletje waar ruimte is voor een hele berg schoenen en wat bezems enz. Een volledig ingerichte keuken met tafel en stoelen. Een badkamer met wastafel, douche en toilet. Er is een woonkamer met houtkachel, bankstelletje, een makkelijke stoel en een eethoek. En dan zijn er nog 2 slaapkamers. Een slaapkamer heeft een een bed van 1.60 x 2.00 en een hele grote kledingkast. De kinderkamer heeft een bed van 1.40-2.00 en bed van 90 x 200. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt. De inventarislijst vindt u hier.