fbpx

Check onze Jeu de Boules weken!

Jeu de boules

Jeu de boules of petanque het maakt niet uit hoe je het noemt. Het hoort bij Frankrijk zoals een glaasje wijn en een vers stokbroodje. Daarom hebben we de petanque baan ook centraal op de camping gemaakt. Want heb je het nog nooit gedaan, ken je de spelregels niet dan is het sowieso leuk om naar te kijken. Maar meestal duurt het maar even en speel je het spelletje net zo vrolijk mee als de rest. 


Petanque als themaweek

Petanque / jeu de boules als themaweek, jarenlang was dit een groot succes met vele inschrijvingen. Een gezellige week en een gemeenschappelijke maaltijd aan het einde van de week. We merken al jaren dat mensen zich niet meer zo graag vastleggen en merken dat ook zelf in ons eigen leven. We gaan het daarom anders doen. We organiseren dus nu gewoon 2 weken geheel vrijblijvend en delen elke dag opnieuw in naar gelang het aantal deelnemers. We zorgen naar gelang het animo voor diverse maaltijden en gezelligheid en alles is vrijblijvend.

Petanque / Jeu de boules weken 2022 van 6 Juni t/m 10 Juni en van 20 Juni t/m 24 Juni .

Heeft u er zin in, u mag wat laten weten maar ook gewoon op de bonnefooi op komen dagen kan dus. In 2019 hebben we een derde baan bijgebouwd met 2 gezellige zitjes.

Tot dan!!