fbpx

Robuust, sfeervol en uw eigen toilet. Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst!
Lees hieronder meer of ga direct naar laatste beschikbaarheid en klik hier.

Safari lodgetent woody

De Safari lodgetent met prive toilet, hiervan hebben we er vijf. We hadden er drie maar voor seizoen 2024 worden de 2 safaritenten comfort op het D veld vervangen door deze Woodies. Ze krijgen ook nieuwe vlonders. Deze mooie tent (ook wel Woody genoemd) heeft een robuust en stevig houten frame. Twee Woodies staan op een verhoogde houten vlonder met trap er naartoe, zodat het een klein beetje weg heeft van een boomhut. Drie staan er wat lager bij de grond en dan vooral de twee op het D veld. De afmeting is 5 meter breed en 7 meter lang en geschikt voor 5 personen. De binnentent is van het mooie tencate doek, wat een prettig leef comfort geeft. De tussen wand is van hout. Dat geeft ons de mogelijkheid om het leuk in te richten en gezellige dingetjes op te hangen. Uw keuken kunt u naar buiten rijden indien u wilt. U kunt de Woodies op de plattegrond vinden (getal 1).


Slaapkamers

In 1 slaapkamer staat een comfortabele boxspring van 1.60 x 2.00 m. In de andere slaapkamer staat een stapelbed met onderschuif-bed met lattenbodem voor 5e persoon. Beide slaapkamers hebben een open kast. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt zodat u vanaf minuut 1 kunt genieten van uw vakantie.


Woongedeelte

Het woongedeelte is sfeervol ingericht met een robuuste vierkante houten tafel en 4 stoeltjes, een open kast en verrijdbare keuken met opbergruimte voor de keukeninventaris. U heeft een vaste hanglamp in de nok zodat u ook ‘s avonds comfortabel kunt lezen of een spelletje kunt doen. De safaritent is uitgerust met een vierpits-gasfornuis en een ruime tafelmodelkoelkast met vriesvakje. De keuken kunt u naar buiten rijden zodat u lekker onder de luifel kunt kokkerellen.  De uitgebreide inventarislijst van alle accommodaties kunt u nalezen onder de link.


Luifel en terras

De luifel is 2 meter diep en is uitgerust met robuuste rechthoekige houten tafel en banken. En twee makkelijke stoelen. Bovendien staat er een hangmat om het vakantiegevoel compleet te maken. Op de vlonder staat een houten huisje met toilet aan de riolering en een wasbakje met stromend water.


Locatie safari lodgetenten

Vier safari lodgetenten vindt u op de plattegrond in de D zone en eentje in de A zone. De 2 linkse op het D veld zijn met verhoogde vlonder en de 2 rechtse met een lagere vlonder. De vlonder op het A veld is aan de voorkant ook verhoogd dus met trapje er naartoe.