fbpx

Table d’hote op onze camping

In het laagseizoen doen we zo’n 2 x per week table d’hote op onze camping. Het is de bedoeling dat we gezellig gemeenschappelijk avondeten. We vinden het leuk als iedereen mee kan doen en dat we tegen niemand nee hoeven zeggen, dus als we met veel mensen zijn dan kiezen we ook wel eens voor een lekkere buffet maaltijd zoals gegrilde kip van het spit. Die kunt u dan al ruim van te voren ruiken over de hele camping. Dit zou dan bv kunnen met uitgebreide salades en eventueel gepofte aardappeltjes zoals op de foto hiernaast. Een ander voorbeeld zou bv. kunnen zijn salade corrézienne als voorgerecht, boeuf bourguignon als hoofdgerecht en crème brûlée na.


Eten bij restaurantjes in het dorp

We willen op onze camping de nadruk leggen op gezelligheid en aandacht voor de camping in combinatie met altijd goede kwaliteit eten. Toen we hier 23 jaar geleden kwamen waren er geen restaurants meer echter nu sinds enkele jaren weer 1. Deze is op loopafstand van de camping op ca. 400 meter. Het heeft dus niet altijd zin om met z’n allen dezelfde avond iets te organiseren. Op bijgaande foto een table d’hote avond in het voorseizoen.


Eetavonden hoogseizoen

In het hoogseizoen is het bij ons ontzettend druk met gezinnetjes. Dan kiezen we voor eetavonden zoals de kippengrilavond in buffet stijl of een BBQ avond. Ontzettend gezellige avonden waar veel contacten gemaakt worden en waar onder genot van een drankje veel gebabbeld wordt.