fbpx
Van 1 Juni tot 6 Juli met kortingskaart 20 euro voor 2 personen incl electriciteit

Table d’hote op onze camping

Onze Table d’hote avonden worden vervangen door gezellige avonden zoals de kippengrilavond met diverse salades zoals op de foto. Table d’hote werd ons te veel naast alle andere werkzaamheden op de camping. Onze eerste prioriteit is de camping, sanitair en zwembad schoon te hebben en uiteraard  tijd voor u hebben want u bent tenslotte op vakantie. Ook hebben we een restaurantje in het dorp die we graag ondersteunen. Dit wil niet zeggen dat als we een keer tijd over hebben dat we in het laagseizoen nog een keer uitpakken en wel een maaltijd aankondigen.


Eten bij restaurantjes in het dorp

We willen op onze camping de nadruk leggen op gezelligheid en aandacht voor de camping in combinatie met gezellige eetavonden. Toen we hier 25 jaar geleden kwamen waren er geen restaurants meer op loopafstand maar aan het meer en in de omgeving natuurlijk wel. Echter nu sinds enkele jaren is er weer eentje in het dorp op loopafstand (400 meter). Het restaurant heet Liginiacois en heeft van franse gerechten tot pizza’s en hamburgerschotels.


Eetavonden hoogseizoen

In het hoogseizoen is het bij ons ontzettend druk met gezinnetjes. Dan kiezen we voor eetavonden zoals de kippengrilavond in buffet stijl of een BBQ avond. Ontzettend gezellige avonden waar veel contacten gemaakt worden en waar onder genot van een drankje veel gebabbeld wordt.