fbpx

Geheel vernieuwd vanaf seizoen 2024. Van alle gemakken voorzien en uw eigen toilet. Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst!
Lees hieronder meer of ga direct naar laatste beschikbaarheid en klik hier.

De safaritent comfort

Seizoen 2024 geheel opgefrist. Nu is deze tent geel gelijk aan de Safaritent Woody. De safaritent comfort met privé sanitair heeft een eigen toilet en is 5 meter breed en 7 meter lang. Hij is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapcabines, een aparte leefruimte en een grote luifel waar u lekker beschut kunt relaxen of kunt koken. De verrijdbare steigerhouten keuken staat bij aankomst binnen maar kan makkelijk naar buiten gereden worden zodat u lekker in de buitenlucht uw maaltijd kunt bereiden.


Woongedeelte

Het woongedeelte is sfeervol ingericht met een robuuste vierkante houten tafel en 4 stoeltjes, een leggerkast en verrijdbare keuken met opbergruimte voor de keukeninventaris. U heeft een vaste hanglamp in de nok zodat u ook ‘s avonds comfortabel kunt lezen of een spelletje kunt doen. De safaritent is uitgerust met een vierpits-gasfornuis en een ruime tafelmodelkoelkast met vriesvakje. De keuken kunt u naar buiten rijden zodat u lekker onder de luifel kunt kokkerellen.  De uitgebreide inventarislijst van alle accommodaties kunt u nalezen onder de link.


Slaapcabines safaritent

In 1 slaapcabine staat een comfortabele boxspring van 1.60 x 2.00 m. In de andere slaapcabine staat een stapelbed met onderschuif-bed met lattenbodem voor 5e persoon. Beide slaapcabines hebben een open kast met leggers. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt u zodat u vanaf minuut 1 kunt genieten van uw vakantie.


Luifel en terras

De luifel is 2 meter diep en is uitgerust met robuuste rechthoekige houten tafel en banken. En twee makkelijke stoelen. Bovendien staat er een hangmat om het vakantiegevoel compleet te maken. Naast de vlonder staat een houten huisje met toilet aan de riolering en een wasbakje met stromend water.


Locatie safaritent comfort

Deze safaritent vindt u op de plattegrond in zone B.