fbpx

Stoere piramidetent met perfecte bedden en steigerhouten keuken

Piramide tent huren Frankrijk

De Piramide tent is de ideale tent als u dol bent op kamperen, maar een echt goed bed ook erg weet te waarden. De piramide tent is stevig, solide en heeft een stoere uitstraling. Hij staat op een degelijke houten vlonder. Hij is gemaakt van 330 gram’s poly vezel versterkt katoen wat bijdraagt tot een aangenaam comfort. Onder aan deze pagina kunt u meteen beschikbaarheid checken.


Indeling piramidetent

De tent heeft twee ruime slaapcabines met lekkere dikke matrassen en een lattenbodem, zodat u net van de grond af ligt. De bedden zijn allebei 160 x 200 en al heerlijk voor u opgemaakt. In de binnenruimte staat een kast voor uw kleding. De binnenruimte  is niet heel groot, maar daarentegen heeft u wel een aparte overdekte buitenkeuken op vlonder. De buitenkeuken is voorzien van een legkast en tafelmodel koelkast. Ook is er nog ruimte om een tafel en stoeltjes onder te zetten.  De tent heeft ook nog een luifel waar twee makkelijke stoelen onderstaan om  lekker een boekje te kunnen lezen. De volledige inventarislijst kunt u hier raadplegen.


Alle prijzen van de Piramidetent op een rij

Onderstaande prijzentabel is tevens beschikbaarheid en door te klikken op uw keuze kunt u direct door naar boeken. Ook hebben we een handig alles in 1 overzicht voor het geval u geen beschikbaarheid meer kunt vinden voor de Piramidetent. Mocht de onderstaande prijzentabel niet werken op bv uw telefoon dan kunt u via onderstaande knop altijd het reserveringsformulier bereiken.