fbpx

Overige activiteiten

Overige activiteiten:

Overige activiteiten zijn ook de algemene spontane activiteiten die wel regelmatig gedaan worden. Een voorbeeld is een kampvuur maken om marshmallows te bakken of volleyballen ’s avonds. Ook gaan ouders regelmatig met de kinderen in het dorp voetballen op het voetbalveld en als we tijd hebben gaan we mee. Een potje mölky blijft ook leuk om te spelen.
Leuke momenten zijn niet altijd te plannen. We moedigen het dan ook aan als ouders iets voor de kinderen op de camping willen organiseren. Wijzelf denken dan altijd aan sportieve dingen zoals tafeltennistoernooitje of bv dierengeluidenspel wat we ook wel eens zelf organiseren. We voelen ons niet het type camping voor disco’s of bingo’s etc.
Als er mensen zijn die een instrument spelen of zingen is dat uiteraard ook welkom. Dus als u gitaar of een ander instrument speelt… graag!!! Zorgen wij voor het kampvuur.


Eetavonden

Hoogseizoen: 1 a 2 keer per week in het hoogseizoen wordt er een eetavond gehouden. Dit kan bv een gezellige avond zijn met uitgebreid saladebuffet en verse gegrilde kippetjes en gepofte aardappelen zoals op de foto hiernaast. Andere avonden die in het verleden geweest zijn bv BBQ, spareribs enz.

In het laagseizoen: ca 2 keer per week wordt er een eetavond gehouden dit kan van één van de bovenstaande maaltijd gaan tot een lekkere Franse driegangen maaltijd in table d’hote stijl.


Smokkelspel

Het smokkelspel wordt ook wel douanespel genoemd. ’s Avonds als het gaat schemeren gaan we naar het bos en spelen we het spel. Het is een spel waar je je lekker kunt uitleven en alle smokkelaars hun best doen om ongezien (door de douane) met de buit naar de andere kant van het bos te komen. Het is leuk om de voetstappen en het gefluister te horen en al die zaklampjes te zien. Ook is het leuk om mee te maken dat de ouders net zo fanatiek zijn als de kinderen.