fbpx

Schitterende golfbaan aan het meer!

Golfen in Frankrijk

Golfen in Frankrijk, op 8 km van onze camping kunt u golfen vlakbij het plaatsje Neuvic, gelegen aan het ca. 420 ha grote meer Lac de Neuvic genaamd (officieel Lac de Triouzoune). De Golfbaan is gelegen In heuvelachtig terrein met regelmatig mooi uitzicht over het meer. Het strand van Neuvic ligt tegenover de golfbaan alwaar zich ook een restaurant bevindt.  Dit alles maakt het golfen tot een waar genoegen in een wonderschoon natuurgebied in een nog ongerept stukje Frankrijk.


Golfen op 2 x 9 Holes Golfbaan Neuvic

1 x 9 holes golfbaan op 6 hectare en 1 x 9 holes gehomologeerde golfbaan op 23 ha. Op deze foto van het gehomologeerde parcours  krijgt u een indruk van Golf de Neuvic. Als u naar de website van Golf de Neuvic gaat kunt u nog verdere details zien per hole door op de holes op deze kaart te klikken die u onder parcours vindt


Tarieven Golfen Neuvic

De tarieven voor het golfen in Neuvic vindt u op de website onder “Green Fees” . De prijzen zijn in Frankrijk vaak een stuk lager dan in België en Nederland. Er wordt onderscheid gemaakt in leeftijden en groot of klein parcours. Maar om u een idee te geven, prijzen voor het grote parcours zijn ca 33 Euro pp voor een dagkaart in het hoogseizoen en 25 Euro in het Laagseizoen. Normaal gesproken krijgen debutanten gratis materieel ter beschikking. Verder zijn er ook mogelijkheden om voordelige weekkaarten aan te schaffen.


Routebeschrijving naar Golf de Neuvic

Het Golf terrein ligt aan de andere kant van het meer en als u rechts de camping afgaat dan volgt u de D20 richting Neuvic en komt u automatisch langs de Golfbaan na ca 8 km.