Sportieve camping Frankrijk


Voor een sportieve camping in Frankrijk bent u aan het juiste adres. We zijn geen sport of outdoor camping maar wel een actieve sportieve camping. We hebben geen weekschema’s of iets dergelijks maar het komt erop neer dat er bijna iedere dag wel iets sportiefs op het prikbord staat.


We doen dit het hele seizoen door en passen het een beetje aan de behoefte aan. Zo organiseren we in voor en na seizoen weer deels andere dingen dan in het hoogseizoen.


Sportieve activiteiten


Welke sportieve activiteiten organiseren we dan bv. Gemeenschappelijke wandelingen, volleyballen s’avonds, paardrijden, het spannende sportieve rivierwandelen, kanoen en bij animo mogelijkheid tot bivakken met de kano en slapen in de “jungle”, een mountainbike tochtje en niet te vergeten het boomklimmen bij val aventure zo’n 25 km bij ons vandaan.  


Los van de dingetjes die we spontaan organiseren kunt u hier ook heerlijk zelf actief zijn als u dit wil. We hebben vele wandelingen gedocumenteerd op schrift maar ook in GPX formaat voor diegenen die een Oudoor GPS hebben.

Voor de sportieve mountainbikers is het een waar feest. Het is een heuvelachtig stukje Frankrijk en vlakbij de camping beginnen de uitgepijlde routes. Ook deze hebben we inmiddels in GPX formaat.

Vanaf seizoen 2012 hebben we de geocache tochten flink uitgebreid. Dit is een leuke sortieve activiteit waarbij u met een GPS erop uittrekt om naar een schat op zoek te gaan die u uiteindelijk vind door opdrachten te vervullen.

sportieve mountainbikers vlakbij gorges de la Dordogne paardrijtocht bij camping  in frankrijk tafeltennis voor jong en oud rivierwandelen een leuke sportieve gezinsactiviteit jeu de boulen in het voorseizoen

We kunnen u niet alles vertellen over de camping op deze pagina alleen, lees daarom ook bv. eens:


Waarom wij een echte familiecamping zijn of wat het rustieke is aan onze camping of wat wij te bieden hebben voor mensen die sportieve activiteiten zoeken of de charme van de kleinschalige opzet of wat wij hebben met groene camping en tenslotte de info over kleine camping in frankrijk.


Carla en Johan heten U van harte welkomJohan en Carla, eigenaren camping chantegrilsportieve activiteiten
Camping Chantegril Frankreich : Campingplatz Gorges de la Dordogne mit Schwimmbecken ( Deutsch gesprochen )Camping Chantegril France : camping very close to Gorges de la Dordogne with swimmingpool ( english spoken )Camping Chantegril : petite camping familial pres des Gorges de la Dordogne avec piscine

zoek en boek direct

Camping Chantegril, Lieu Dit Chantegril D20, 19160 Liginiac, Tel +33 (0) 555959162, email campingchantegril@gmail.com


Openingsperiode camping: 21 Mei - 3 September

Receptie/ Accueill : 9.00 uur- 11.00 uur en 14.00 uur - 21.00 uur

Alle verhuur op een rijtje: Safaritenten frankrijk , Tent chalet , Bungalow . Huurtenten , Glamping frankrijk , Piramide tent , Huurtent Frankrijk


Alle infopagina’s op een rijtje: rustieke camping Frankrijk , Kleine familiecamping frankrijk , kleine groene camping Frankrijk , kleinschalige camping Frankrijk , kleine anwb camping Frankrijk , svr camping Frankrijk , kleine camping Frankrijk , Sportieve campingdraadloos internet beschikbaar al sinds 1999 svr camping in frankrijk logo kleine camping frankrijk chantegril

link pagina