fbpx

 

workshop schilderen bij Camping ChantegrilWorkshop Schilderen

Ja Thea is weer begonnen na even weggeweest te zijn. Dit jaar 2019 is de workshop schilderen van 18 Juni tot 13 Juli. 

De schilderworkshop is voor iedereen en niet alleen voor mensen die al les nemen. Ook als u nog nooit geschilderd heeft dan staat u ervan versteld wat u onder begeleiding kunt maken. Er hoeft ook niet alleen traditioneel op een doekje geschilderd te worden maar kan natuurlijk wel.  Nieuw dit jaar is  dat we ook schilderen op houten plankjes wat een heel leuk effect geeft. Uw eigen kunstwerkje kan voor thuis aan de muur zijn, maar ook een naambordje naast uw voordeur kunt u maken.
Thea wil de workshop toegankelijk maken voor iedereen. Ook de kinderen zijn van harte welkom. Afgelopen seizoen was er in Augustus een massale opkomst onder de kinderen die sigarendoosjes hebben beschilderd, maar ook kleine doekjes waren populair. (zie foto’s hiernaast)
Thea zelf schildert vooral op traditionele wijze en heeft een voorkeur voor dieren, stillevens en portretten met olieverf en acrylverf.
Ze vindt het prachtig haar hobby te delen met iedereen.
De workshops zijn dagelijks van 10.00 uur tot 13.00 uur en de kosten  voor volwassenen 20.00 euro p.p. per ochtend incl materiaal. Als u zelf uw spulletjes meeneemt is het 15.00 euro p.p. per ochtend. Voor de kinderen is het mogelijk om kleine objectjes te maken zoals een sigarendoosjes beschilderen of een klein objectje van 7.50 tot 10 euro naar gelang. Sommige kinderen kwamen wel 5 keer terug gedurende een week. U moet zich voorstellen dat ging van een batmobile tot hun lievelingsdiertje bv een dolfijntje. Een afbeeldinkje uitgeprint meenemen volstaat. Einde van de week houden we een expositie van al het gemaakte werk.
Thea en wij vinden het natuurlijk fijn als u van te voren inschrijft of kenbaar maakt dat u wilt komen maar ter plaatse spontaan meedoen indien er nog voldoende plaats is, is natuurlijk ook mogelijk.