fbpx

gezellig samen creatief zijn

Workshop Decoupage en Dotpainting

Decoupage

Workshop decoupage 2023 van maandag 31 Juli t/m woensdag 9 Augustus. Decoupage houdt in dmv een speciale techniek, uitgeknipte filterdunne stukjes papier op een voorwerp verwerken waardoor deze een heel ander uiterlijk krijgt.
De uitgeknipte stukjes papier (servetten) worden verwerkt op een houten ondergrond,
zoals kledinghangers, fotolijstjes dienbladen, vogelhuisjes of bistrostoeltjes. Leter wordt het object afgelakt.
Er zijn oneindig veel mogelijkheden om je projectje eigen te maken.
Van fel en bont tot rustig of romantisch.
Wil je het helemaal persoonlijk maken met een foto, dan kan dat, je moet de foto wel voor 1 juli digitaal ingeleverd hebben bij Yvette. Er zijn verschillende projecten mogelijk, van klein tot groot.
De workshop kleine projecten voor kinderen van 5 jaar en jonger onder begeleiding van pappa of mamma is 12,50 euro per project (fotolijstje, spaarpotje enz)

Voor kinderen en volwassenen vanaf 5 jaar tot 99 jaar is het vanaf 22,50 euro per project. De prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen, dus u hoeft zelf helemaal niets mee te nemen behalve een goed humeur. Voor meer informatie en reservering voor de workshop kunt u direct opnemen met Yvette onder aan de pagina of jump hier direct naar het contact formulier.
Vergeet niet om ook een plaats op de camping  te reserveren.

Dotpainting

Bij dotpainting kunt u keramieke voorwerp zoals een bord versieren / ontwerpen met keramiekverf. Deze workshop vindt in dezelfde periode plaats als de decoupage workshop. Hij is bedoeld voor volwassenen vanwege het precieze werken. Dotpaint vanaf 12 jaar 25 euro.

Er kan dagelijks (van 10.00 uur tot 13.00 uur)  begonnen worden, dus u kunt instromen wanneer het u uitkomt.
Voor meer informatie en reservering voor de workshop kunt u direct opnemen met Yvette onder aan de pagina of jump hier direct naar het contact formulier.
Vergeet niet om ook een plaats op de camping  te reserveren.

Heb je een vraag aan Yvette, stel hem hier gerust! Ook als je wil reserveren kun je dat via dit formulier direct doen.