fbpx

SVR kleine camping beurs Den Bosch

De ontmoetingsplaats voor de mensen die van een kleine camping houden. We hadden dit jaar niet zo veel tijd om naar beurzen te gaan en hadden dus bijna voor de eerste keer in 20 jaar overgeslagen. Nu kunnen we de 17e toch. Het is toch altijd een gezellige boel  in de Brabanthallen in Den Bosch.

Ontmoetingsplaats voor de kleine camping

Veel mensen die eens kennis willen maken komen langs en ook mensen die al eens geweest zijn ontmoeten we daar regelmatig.  Hardenberg en Leeuwarden hebben inmiddels plaatsgevonden en Den Bosch dus de 17e februari en een week later Vijfhuizen in Noordholland. De beurzen zijn altijd van 10.00 uur tot 16.00 uur . Je kunt gratis parkeren. Als je donateur bent van de SVR dan is de toegang gratis en anders betaal je 5 euro maar mogelijk kun je terplaatse aan het SVR standje ook donateur worden. De laatste beurs Vijfhuizen gaat mogelijk niet lukken omdat we rond die tijd weer terug gaan naar Frankrijk maar wie weet wordt het ook wel een lastminute beslissing maar dan posten we het zeker.

Gezellig dagje maar ga tijdig van huis

De SVR beurzen zijn zo’n beetje de enige mogelijkheid waar kampeerders de mogelijkheid hebben om met allemaal kleine campings kennis te maken.  Het leuke aan deze beurzen is dat het een als een marktje aandoet. Allemaal kleine zelfgebouwde standjes waar u langs kunt wandelen en vragen stellen over de regio en de camping. Of simpelweg kennis maken met de campingeigenaren. De meeste campingeigenaren staan er zelf maar een enkele keer is het een familielid of kampeerder die de beurs voor hen doen omdat ze niet weg kunnen van hun camping.  Ook staan er veel campings die kaas, worst of andere producten zelf maken. Een groot horecaplein vind je ook, waar je koffie en gebak kunt krijgen en ook een frietje is vaak mogelijk.

Frankrijk ook goed vertegenwoordigd

Het merendeel zijn Nederlandse campings maar Frankrijk is ook goed vertegenwoordigd. We staan allemaal in dezelfde hoek zodat je niet hoeft te zoeken. Uit elke windstreek staan er 1 of meerdere campings met allemaal hun eigen charme. Vaak kenmerkt een SVR camping zich door het persoonlijke en het gastvrije. Kom ons zeker eens bezoeken.

 

 

 

Facebook
Facebook