fbpx

SVR Camping Frankrijk

Onze camping is lid van de organisatie SVR (stichting vrije recreatie) de grondlegger van het kamperen bij de boer. Inmiddels heeft de SVR zo’n 2000 kampeerboeren en kleine campings in Nederland, Frankrijk enz. Voordat we naar Frankrijk verhuisden kampeerden we zelf ook regelmatig op SVR campings. We zijn dan ook vanaf het begin af aan een SVR camping (jaar 1999). De camping was destijds niet meer dan een keurige groene weide. Centraal lag een oude boerderij met lage stal en kinderkopjes op de grond en daarboven de hooizolder. We waren op slag verliefd op de boerderij, het terrein en de ligging. Omdat het op loopafstand van het dorpje ligt en toch midden in de natuur. Op de pagina kleine camping in Frankrijk staat wat meer uitleg over terrein, omgeving en onze streek. Bent u naar iets specifieks op zoek dan is het zoekveld boven aan elke pagina handig.

Eerste SVR beurs

We hadden het in de winter gekocht en verschenen op onze eerste SVR beurs, zo trots als een pauw, met een paar winterse oude boerderijfoto’s. Het aantal mensen dat die zomer is geweest was dan ook op 1 hand te tellen (altijd fijn om familie te hebben).

Ons streven was vanaf de eerste dag om u wel de luxe te geven maar toch de echte SVR sfeer te behouden waar wij zelf ook voor zijn gevallen.

 

Themaweken:

Zowel in het hoog als laag seizoen organiseren wij activiteiten lees hierover meer onder de knop activiteiten , rubriek themaweken  Maar lekker helemaal niks doen is natuurlijk ook mogelijk!!

Verhuur accomodaties op onze SVR camping


Inmiddels is onze camping gegroeid en kunnen we u ook een aantal verhuur accomodaties bieden zoals eenvoudige toercaravan , kampeerbungalow , bungalowen safaritenten .

Zowel de Safaritenten als de kampeerbungalow en uiteraard de bungalow hebben een eigen toilet