fbpx

Safaritenten in Frankrijk op Camping Chantegril. Gelegen vlakbij de Gorges de la Dordogne.Safaritent huren in Frankrijk

Huur een Safaritent op onze kleinschalige camping in het glooiende mooie stukje Frankrijk. We hebben 7 safaritenten. Niet op een rijtje, maar speels opgezet en verspreid over de camping. Omgeven door bomen en bloeiende struiken.

Omdat ze midden in de natuur staan, komen ze goed tot hun recht. Want deze stoere, robuuste maar ook comfortabele tenten verdienen een mooi plekje op de camping.

Je kunt dan ook vanuit je comfortabele loungestoel genietend van een wijntje heerlijk wegdromen bij het geluid van zingende vogels.

We hebben drie verschillende soorten safaritenten:

  1. Safari lodgetent met toilet op verhoogde vlonder. Deze mooie tent (ook wel woody genoemd) heeft een robuust en stevig houten frame. Hij staat op een verhoogde houten vlonder tussen de bomen en struiken, zodat het een klein beetje weg heeft van een boomhut soms. Lees meer over de safari lodgetent.
  2. Safaritent comfort met toilet op vlonder op grondniveau. Een comfortabele luxe stoere canvas tent met sterk frame. Zelfde afmetingen en inrichting als de Safaritent die hierboven is genoemd. Echter de vlonder waar hij op staat, bevindt zich op grondniveau. Zowel het dak als binnentent zijn van canvas, wat zorgt voor een fijn leefklimaat. Lees meer over de safaritent comfort
  3. Safaritent compact. Deze stoere tent zonder toilet is het zelfde als de comfort maar dan een maatje kleiner. Lees meer over de safaritent compact 

Alle tenten zijn smaakvol en compleet ingericht. Het enige wat u hoeft mee te nemen is kleding, handdoeken en theedoeken en de welverdiende vakantie in uw safaritent in Frankrijk kan beginnen.

Direct beschikbaarheid en prijs van alle safaritenten controleren doet u hier. Eventueel kunt u vanuit deze tabel ook direct door naar de boekmodule door op uw keuze te klikken.