fbpx

Safaritent M op een rustig veldje in de B zone, Camping Chantegril

Safaritent compact

De luxe Safaritent compact is nog altijd een ruime tent van 4,40 m x 6.00 m incl de luifel die we in het verleden safaritent M hebben genoemd. De binnentent is 4,40 m x 4,40 m. De iets compactere ruimte vertaalt zich vooral in de loopruimte om de bedden heen en een iets kleiner woongedeelte. Hij heeft geen eigen toilet. Deze safaritent is het meest geschikt voor 4 personen, al kan er ook hier een onderschuif-bed gebruikt worden en dat komt regelmatig voor.

check meteen beschikbaarheid indien geen beschikbaarheid check dan hier of er een andere accommodatie vrij is.

De slaapcabines

In 1 slaapcabine staat een comfortabele boxspring van 1.60 x 2.00 m. In de andere slaapcabine staat een stapelbed met eventueel onderschuif-bed met lattenbodem voor 5e persoon.

Woongedeelte

Het woongedeelte is sfeervol ingericht met een robuuste vierkante houten tafel en 4 stoeltjes, een legkast en verrijdbare keuken met opbergruimte voor de keukeninventaris. U heeft een iets grotere legkast en opbergboxen zodat u uw kleding en spulletjes netjes op kunt bergen. Er hangt sfeervolle binnenverlichting zowel in het woongedeelte als onder de luifel. De keuken is uitgerust met een vierpits-gasfornuis en een ruime koelkast met vriesvakje. Het keukenblokje kunt u naar buiten rollen zodat u lekker in de buitenlucht kunt koken. De uitgebreide inventarislijst van de safaritenten kunt u nalezen onder de link.

Luifel en terras

De grote vlonder van de safaritent is op grondniveau. De luifel is ca. 2 meter diep. Onder de luifel staat een grote steigerhouten tafel met banken. En twee makkelijke stoelen. Bovendien staat er een hangmat om het vakantiegevoel compleet te maken.

Locatie safaritent compact

De tent staat in de B-zone op de plattegrond. Voor douche en toilet kunt u gebruik maken van het sanitair wat is ondergebracht in de rustieke oude boerderij.