fbpx

Huurtent Frankrijk overzicht

Huurtent frankrijk, het totaaloverzicht op onze camping. Nog even overzichtelijk opgesomd voor u. We hebben voor ieder wat wils. Of u nu een tent zoekt met of zonder eigen sanitair (toilet). Of een verhoogde of lage vlonder, een wat compactere huurtent of een ruimere. Misschien is de locatie op de camping wel belangrijk voor u, dus hebben we er ook een paar heel rustig staan. Overigens is de hele camping niet zo druk hoor, want dit zou de verkeerde indruk geven.

Eigen Safaritenten

We hebben in totaal 7 Safaritenten. Hiervan zijn er 2 safari lodgetenten met verhoogde houten vlonder en eigen toilet. Vier zijn safaritenten comfort met houten vlonder op grondniveau en toilet er direct naast. De laatste is een safaritent compact of ook wel model M genoemd. Net zo goed ingericht maar net iets kleiner en geen eigen toilet.  plattegrond.

Tent Chalet

Ons tent chalet met toilet is een kruising tussen een chalet en een luxe tent. Nog een echt kampeergevoel met mooie lichtinval door het lichtdoorlatende dak, zie ons tent chalet. Het tent chalet is 6 hoekig en heeft ene grote leefruimte met ruime open keuken, zitbank/slaapbank tafel met 4 stoelen. Het slaapgedeelte heeft 2 vertrekken gescheiden door een schot . De ene kant heeft een 2 persoonsbed en de andere kant heeft een stapelbed. Verder heeft u een eigen toiletruimte binnen.

Piramidetent met buitenkeuken

Onze piramidetent staat op een houten vlonder en is comfortabel ingericht voor 4 personen met hele goede bedden. De buitenkeuken is een aparte belevenis en geeft veel extra ruimte. zie onze piramidetent. De piramidetent heeft 2 gescheiden slaapcabines met 2 x 2 persoons matras van 1,60m x 2,00m. Het zijn goede binnenveringsmatrassen op een lattenbodem. De binnenleefruimte is compact en heeft een kledingkast. Onder de luifel staan 2 relaxstoelen. De grote buitenkeuken is ideaal en heeft een grote overkapping onder tentdoek.

Huurtent Operator

Mogelijk zoekt u nog naar een operator bij ons.  De operator die we hadden was uiterst tevreden over ons maar we kregen simpelweg te veel eigen huuraccommodaties in verhouding tot hun accommodaties dus zijn we in goed overleg gestopt. Uiteraard hebben we nu alleen nog maar eigen accommodaties. lees eventueel meer