fbpx

Huurtent Frankrijk overzicht

Huurtent frankrijk, het totaaloverzicht op onze camping. Nog even overzichtelijk opgesomd voor u. We hebben voor ieder wat wils. Of u nu een tent zoekt met of zonder eigen sanitair (toilet). Of een verhoogde of lage vlonder, een wat compactere huurtent of een ruimere. Misschien is de locatie op de camping wel belangrijk voor u, dus hebben we er ook een paar heel rustig staan. Overigens is de hele camping niet zo druk hoor, want dit zou de verkeerde indruk geven.

Eigen Safaritenten

We hebben in totaal 7 Safaritenten waarvan er 6 het grote model L zijn en eentje het compactere model M is. Overigens nog steeds groter dan de meeste tenten die van thuis meegenomen worden. Van de 6 Grote safaritenten model L zijn er 5 met eigen sanitair (toilet) en eentje zonder eigen toilet maar hier is ook niet ver vandaan een toiletgebouw. Van de 5 safaritenten zijn er 2 verhoogd en 3 op een laag vlonder die doorgaans beter geschikt zijn voor nog kruipende babies.  De ene L tent die geen eigen sanitair heeft, heeft wel een klein trapje naar de vlonder toe maar niet zo hoog als de 2 verhoogde safaritenten. De M tent heeft geen eigen sanitair en heeft een lage vlonder. U kunt alle safaritent locaties vinden op de plattegrond. 

Tent Chalet

Ons tent chalet met toilet is een kruising tussen een chalet en een luxe tent. Nog een echt kampeergevoel met mooie lichtinval door het lichtdoorlatende dak, zie ons tent chalet. Het tent chalet is 6 hoekig en heeft ene grote leefruimte met ruime open keuken, zitbank/slaapbank tafel met 4 stoelen. Het slaapgedeelte heeft 2 vertrekken gescheiden door een schot . De ene kant heeft een 2 persoonsbed en de andere kant heeft een stapelbed. Verder heeft u een eigen toiletruimte binnen.

Piramidetent met buitenkeuken

Onze piramidetent staat op een houten vlonder en is comfortabel ingericht voor 4 personen met hele goede bedden. De buitenkeuken is een aparte belevenis en geeft veel extra ruimte. zie onze piramidetent. De piramidetent heeft 2 gescheiden slaapcabines met 2 x 2 persoons matras van 1,60m x 2,00m. Het zijn goede binnenveringsmatrassen op een lattenbodem. De binnenleefruimte is compact en heeft een kledingkast. Onder de luifel staan 2 relaxstoelen. De grote buitenkeuken is ideaal en heeft een grote overkapping onder tentdoek.

Huurtent Operator

Mogelijk zoekt u nog naar een operator bij ons.  De operator die we hadden was uiterst tevreden over ons maar we kregen simpelweg te veel eigen huuraccommodaties in verhouding tot hun accommodaties dus zijn we in goed overleg gestopt. Uiteraard hebben we nu alleen nog maar eigen accommodaties. lees eventueel meer

 

Facebook

Facebook