Kleine familiecamping Frankrijk


Waarom nu een kleine familiecamping in Frankrijk? De camping is ideaal om zich met de hele familie te vermaken. Terwijl de kinderen lekker spelen in het zwembad kunnen de ouders een boekje lezen of aan de bar een lekkere espresso of latte macchiato drinken. Fijn aan een kleine kindvriendelijke familiecamping is dat de kinderen zo maar niet vanuit de speeltuin alle kanten op kunnen en daar hebben we zo veel mogelijk voor gezorgd.

Natuurlijk is het ook leuk met de hele familie iets te ondernemen. Niet alle kinderen wandelen graag daarom hebben we bv. als leuke familiecamping activiteit geocache speurtochten uitgezet. Hier kunt u met de hele familie vragen beantwoorden en gaande weg vormt zich de wandeling die naar de schat leidt. Als u zelf geen gps heeft dan verhuren wij er enkele met duidelijke beschrijving. Lees hierover meer op de geocache pagina.


Andere familie activiteiten op de camping


Zo spelen  we s' avonds vaak volleybal voor de hele familie. De ouders zijn doorgaans zo lekker fanatiek dat we eerst met de kinderen volleybal spelen en dan met de volwassenen en die leven zich dan flink uit.

Erg gezellig zijn bv de smokkelspel avonden in het donker. De ouders doen of mee of helpen ons. Potje voetballen in het dorp vinden de kids en pa of ma ook gezellig.

Ongeveer 1 keer in de week organiseren we een fiets tochtje vanaf de camping. Wel pittig maar iedereen mag meedoen van ons, we passen het tempo gewoon aan zie bijgaand filmpje. Zo hebben we nog een paar meer familie activiteiten maar die verklappen we niet allemaal.


wandeling bij onze kleine familiecamping in Frankrijk etentje met de familie spontaan volleybal een activiteit voor de hele familie staanplaats onder de berkenbomen, zowel zon als schaduw

We kunnen u niet alles vertellen over de camping op deze pagina alleen, lees daarom ook bv. eens:


Waarom wij een echte familiecamping zijn of wat het rustieke is aan onze camping of wat wij te bieden hebben voor mensen die sportieve activiteiten zoeken of de charme van de kleinschalige opzet of wat wij hebben met groene camping en tenslotte de info over kleine camping in frankrijk.


Carla en Johan heten U van harte welkomJohan en Carla, eigenaren camping chantegrilsfeervolle familiecamping frankrijk
Camping Chantegril Frankreich : Campingplatz Gorges de la Dordogne mit Schwimmbecken ( Deutsch gesprochen )Camping Chantegril France : camping very close to Gorges de la Dordogne with swimmingpool ( english spoken )Camping Chantegril : petite camping familial pres des Gorges de la Dordogne avec piscine

zoek en boek direct

Camping Chantegril, Lieu Dit Chantegril D20, 19160 Liginiac, Tel +33 (0) 555959162, email campingchantegril@gmail.com


Openingsperiode camping: 21 Mei - 3 September

Receptie/ Accueill : 9.00 uur- 11.00 uur en 14.00 uur - 21.00 uur

Alle verhuur op een rijtje: Safaritenten frankrijk , Tent chalet , Bungalow . Huurtenten , Glamping frankrijk , Piramide tent , Huurtent Frankrijk


Alle infopagina’s op een rijtje: rustieke camping Frankrijk , Kleine familiecamping frankrijk , kleine groene camping Frankrijk , kleinschalige camping Frankrijk , kleine anwb camping Frankrijk , svr camping Frankrijk , kleine camping Frankrijk , Sportieve campingdraadloos internet beschikbaar al sinds 1999 svr camping in frankrijk logo kleine camping frankrijk chantegril

link pagina