fbpx

Safaritenten in Frankrijk op Camping Chantegril. Gelegen vlakbij de Gorges de la Dordogne.Safaritenten in Frankrijk

Als u op zoek bent naar safaritenten in Frankrijk dan hebben we diverse mogelijkheden.  In totaal hebben we 7 safaritenten. Vijf safaritenten hebben een eigen toilet maar we hebben er ook twee zonder eigen toilet waarbij u dus van het camping sanitair  gebruik maakt. Het sanitair is overigens schoon en modern waar we vaak positieve complimentjes over krijgen. Onze safaritenten staan  natuurlijk opgesteld en geïntegreerd in de natuur dus zeker niet op een rijtje zie hiervoor onze plattegrond.

Safaritenten L met sanitair

Deze safaritenten hebben een eigen toilet met wasbakje. Om te douchen kunt u gebruik maken van de douches in de sanitairgebouwen. Vier ervan kunt u links onderaan  de plattegrond vinden. Zelf noemen we dit ook wel eens ons kleinschalig safaritent dorpje. Misschien ziet u het heel anders maar ze staan daar gewoon helemaal mooi geïntegreerd en deels gedraaid ten opzichte van elkaar dus niet op een rijtje. Van deze vier staan er twee op een verhoogde vlonder met trapje er naar toe. Deze safaritenten hebben een beetje een boomhut effect zo ervaren wij het zelf. Ze hebben hun toilet op de vlonder naast uw safaritent. De andere twee safaritenten hebben een vlonder op grondniveau en hebben uw toilet op maximum 3 meter vanaf de vlonder op eigen staanplaats. De vijfde safaritent met eigen toilet vind u midden in de plattegrond op het B gedeelte langs het bomen laantje en ook hier zijn veel liefhebbers voor want dit gedeelte is ook heel mooi aangeplant. Lees meer over deze safaritenten.

Safaritent L zonder sanitair.

Deze safaritent staat op het centrale veld A op een zonnige plaats en is een stuk minder hoog dan de andere verhoogde tenten maar heeft toch een kleine robuuste trap naar de vlonder.

Safaritent M zonder sanitair.

Het iets kleinere zusje van de L tent is de M tent en staat op het mooie B veld. De M tent is een volwaardige safaritent met zoveel mogelijk dezelfde voorzieningen als de L tent. Het vertaald zich vooral in minder loopruimte rond bedden en meubels. De M tent heeft ook de verrijdbare keuken en de boxsprings voor de ouders. Meer details over de M safaritent vind u hier

Facebook

Facebook