fbpx

Table d’hote Camping Frankrijk

Table d’hote camping Frankrijk.  We hebben table d’hote best wat jaartjes gedaan maar hebben het nu weer eens in een ander jasje gestoken. Je bent best lang met een kleine groep mensen bezig en hebt geen tijd voor de anderen zaken. Als camping moet je keuzes maken en wij vinden het runnen van de camping, het sanitair schoon houden en tijd hebben voor u heel belangrijk. Nu doen we maaltijden waar zo veel mogelijk mensen aan mee kunnen doen  zodat we ook tijd hebben voor u.

De pizza avond rond een oude houtgestookte broodoven is een klassieker bij ons. Er wordt dan vaak lang geborreld. Deze avond mag u zelf u drinken meenemen. Andere avond is bv de kip van het spit avond met diverse zelfgemaakte salades en gepofte aardappelen in de oven met een vleugje knoflook smaak. We zijn op dit moment bezig met het overleg om aankomend seizoen een paella kok te laten komen waarbij we dan zelf  een nagerecht maken. De paella kok is een attractie op zich en we laten het u weten zodra het zeker doorgaat. Dit kunnen we eigenlijk weer onder table d’hote scharen.

Zoals gezegd willen we de nadruk bij ons leggen op gezelligheid en aandacht voor de camping in combinatie met altijd goede kwaliteit eten. De reden hiervoor is dat  we naast gezelligheid en u ons sanitair de absolute prioriteit heeft. Het vele schoonmaken en altijd voor eten moeten zorgen ging niet samen. De camping is net even te klein om een kok en personeel hiervoor te hebben. We hopen dan ook dat we naast de paella kok ook nog andere initiatieven vinden in de toekomst om leuke avonden te kunnen organiseren.

Afgelopen jaren hebben we tijdens de activiteitsweken zoals de wandelweek ergens met de hele groep bij een lokaal restaurantje gegeten. Ook dat was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.