fbpx

boomklimmen bij Parc AventureBoomklimmen Frankrijk 

Boomklimmen is leuk voor de hele familie. Het is een parcours waar je via de bomen van platvorm  naar platvorm gaat middels een oefening. Met de veiligheid bij het boomklimmen is het dik in orde je zit altijd dubbel gezekerd. We doen deze activiteit regelmatig met de camping maar u kunt het boomklimmen natuurlijk ook zelf gaan doen. Degenen die niet meedoen hoeven zich niet te vervelen. Het is een schitterende locatie.

We hebben twee parken vlak in de buurt maar sinds 2015 gaan we naar het park het kortste bij op 10 km. Dit park is beter geschikt voor de hele familie omdat zowel de hele kleintjes als de kinderen als de volwassenen er terecht kunnen. Dit park is gelegen aan de rivier de Diege waar ook degenen die niet meedoen heerlijk vertoeven.  

Het tweede park ligt op ca 30 km en is wederom schitterend gelegen aan een enorm meer met Chateau de Val er pal naast. Prachtig parcours maar pas geschikt vanaf 1.40 lengte en dat heeft voor de kleintjes al voor veel teleurstellingen gezorgd.

Beide parken hebben oefeningen die gaan van touwbruggeltjes, tot boom stammetjes, klim muren en vele leuke tokkel banen.  

terug naar activiteitenpagina

terug naar activiteitenpagina