fbpx

Tent Chalet of kampeerbungalow bij Camping Chantegril in Frankrijk

Tent Chalet Camping Frankrijk 

Het tent Chalet op onze camping is een kruising tussen een Chalet en een tent. Maar in Nederland wordt het vaak een kampeerbungalow genoemd. Echter zult u in Frankrijk er nog maar enkelen tegenkomen. U heeft een stukje van de sfeer van een chalet. Echter de mooie lichtval van het tentdak gecombineerd met het hout en comfort van een chalet.   Het Chalet heeft een keukentje met stromend water en een eigen wc. Voor het douchen kunt u gebruik maken van de camping douches. Het dak is crème kleurig wat een zonnig effect geeft aan de binnenzijde van het Chalet. Bovendien heeft u in de nok heeft men een lichtkoepel met ventilatie. 

Tent Chalet details

Inrichting chalet: 1 slaapkamer met 2 persoons bed en 1 slaapkamer met stapel bed en een slaapbank, ruime keuken en eigen toilet. Verder volledig ingericht met pannen, bestek enz. Bedlinnen is inbegrepen voor 4 personen. Inventaris; compleet ingericht, koelkast met vriesvakje, water koker, koffiezetapparaat,  4 pits fornuis, tuinstel , parasol

Aankomst en vertrek; Vertrek uiterlijk 10.00 uur en aankomst vanaf 16.00 uur

Eind schoonmaakDe eindschoonmaak wordt door ons uitgevoerd. Het tentchalet dient veeg schoon te zijn, de vaat dient gedaan te zijn en pannen enz schoon  en de koelkast leeg.

Voor beschikbaarheid, prijscheck, en eventueel direct boeken klik hier.