fbpx

Tent Chalet of kampeerbungalow bij Camping Chantegril in Frankrijk

Tent Chalet Camping Frankrijk 

Het tent Chalet op onze camping is een kruising tussen een Chalet en een tent. Maar in Nederland wordt het vaak een kampeerbungalow genoemd. Echter zult u in Frankrijk er nog maar enkelen tegenkomen. U heeft een stukje van de sfeer van een chalet. Echter de mooie lichtval van het tentdak gecombineerd met de houten wanden en dus het comfort van een chalet.   Het Chalet heeft een ruime keuken met stromend water en een eigen wc. Het dak is crème kleurig wat een zonnig effect geeft aan de binnenzijde van het Chalet. Bovendien heeft u in de nok heeft men een lichtkoepel met ventilatie. Het tentchalet is iets ruimer dan een safaritent en bied iets meer bescherming door de houten wanden en de toegangsdeur maar geeft toch echt een kampeergevoel. De toegangsdeur kunt u in 2 delen overdag ook helemaal open zetten. Ook is hij gelegen op een mooie locatie op het B veld met eigen houten en gras terras. Er komt niemand direct aan uw accommodatie voorbij gelopen maar als u wilt ziet u toch veel gebeuren. Dus kortom een perfecte locatie.

check meteen beschikbaarheid indien geen beschikbaarheid check dan hier of er een andere accommodatie vrij is.

Tent Chalet details

Inrichting chalet: 1 slaapkamer met 2 persoons bed en 1 slaapkamer met stapel bed en een slaapbank, ruime keuken en eigen toilet. Verder volledig ingericht met pannen, bestek enz. Bedlinnen is inbegrepen voor 4 personen. Inventaris; compleet ingericht, koelkast met vriesvakje, water koker, koffiezetapparaat,  4 pits fornuis, tuinstel , parasol

Aankomst en vertrek; Vertrek uiterlijk 10.00 uur en aankomst vanaf 16.00 uur

Eind schoonmaakDe eindschoonmaak wordt door ons uitgevoerd. Het tentchalet dient veeg schoon te zijn, de vaat dient gedaan te zijn en pannen enz schoon  en de koelkast leeg.