fbpx

Safaritent M op een rustig veldje in de B zone, Camping ChantegrilSafaritent M 

De safaritent M is compacter dan de safaritent L maar nog steeds een ruime tent. De binnentent is 4,40 m x 4,40 m. De totale afmeting van de tent is 4,40 m x 6.00 m incl de luifel. De iets compactere ruimte vertaalt zich vooral in de loopruimte om de bedden heen en een iets kleiner woongedeelte. Er zijn slechts kleine verschillen in inrichting. De M tent heeft geen eigen toilet. Deze safaritent is het meest geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 slaapvertrekken waarvan er eentje met boxspring en eentje met stapelbed. Indien er toch geboekt wordt met 5 personen dan plaatsen we onder het stapelbed een uittrekbaar bed bij. Ook deze tent heeft een verrijdbare keuken zodat zowel binnen als buiten gekookt kan worden.

Slaapcabines van uw safaritent M

In 1 slaapcabine staat een comfortabele boxspring van 1.60 x 2.00 m. In de andere slaapcabine staat een stapelbed. De bedden maken we voor u op zodat uw vakantie bij aankomst meteen begint.

Woongedeelte van uw safaritent M

Het woongedeelte is sfeervol ingericht met een robuuste vierkante houten tafel en 4 stoeltjes, een legkast en verrijdbare keuken met opbergruimte voor de keukeninventaris. U heeft een iets grotere legkast en opbergboxen zodat u uw kleding en spulletjes netjes op kunt bergen. Er hangt sfeervolle binnenverlichting zowel in het woongedeelte als onder de luifel. De keuken is uitgerust met een vierpitsgasfornuis en een ruime koelkast met vriesvakje. Het keukenblokje kunt u naar buiten rollen zodat u lekker in de buitenlucht kunt koken. De uitgebreide inventarislijst van de safaritenten kunt u nalezen onder de link.

Luifel en terras van uw safaritent

De grote vlonder van de safaritent is op grondniveau. De luifel is ca, 2 meter diep. Onder de luifel staat een grote steigerhouten tafel met banken. En twee makkelijke stoelen. Bovendien staat er een hangmat om het vakantiegevoel compleet te maken.

Locatie safaritent M

We hebben 1 safaritent M. Deze heeft geen toilet. Voor douche en toilet kunt u gebruik maken van het sanitair wat is ondergebracht in de rustieke oude boerderij. De tent staat in de B-zone op de plattegrond.

plattegrond met locatie van safaritent M op Camping Chantegril

 

 

 

Facebook

Facebook