fbpx

Safaritent L

Uw safaritent L is 5 meter breed en 7 meter lang en staat op een houten vlonder. De Binnentent van uw safaritent L meet 5 meter x 5 meter. Deze luxe safaritent is geschikt voor 5 personen en heeft 2 slaapcabines, een aparte leefruimte en een grote luifel waar u lekker beschut kunt relaxen of kunt koken. De verrijdbare steigerhouten keuken staat bij aankomst binnen maar kan makkelijk naar buiten gereden worden zodat u lekker in de buitenlucht uw maaltijd kunt bereiden. In de binnen en buiten ruimtes staan robuuste steigerhouten tafels en comfortabele stoelen.

Slaapcabines van uw safaritent L

In 1 slaapcabine staat een comfortabele boxspring van 1.60 x 2.00 m. In de andere slaapcabine staat een stapelbed waar een derde bed bijgezet kan worden. Beide slaapcabines hebben een open kast met leggers zodat u wat kleding en spulletjes kwijt kunt. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt u zodat u vanaf minuut 1 kunt genieten van uw vakantie en niet eerst aan de slag moet.

Woongedeelte van uw safaritent L

Het woongedeelte is sfeervol ingericht met een robuuste vierkante houten tafel en 4 stoeltjes, een leggerkast en verrijdbare keuken met opbergruimte voor de keukeninventaris. U heeft een vaste hanglamp in de nok zodat u ook ‘s avonds comfortabel kunt lezen of een spelletje kunt doen. De safaritent is uitgerust met een 4 pitsgasfornuis en een ruime tafelmodelkoelkast met vriesvakje. De keuken kunt u naar buiten rijden zodat u lekker onder de luifel kunt kokkerellen.  De uitgebreide inventarislijst van de safaritenten kunt u nalezen onder de link.

Luifel en terras van uw safaritent L

De luifel is 2 meter diep en is uitgerust met robuuste rechthoekige houten tafel en banken. En twee makkelijke stoelen. Bovendien staat er een hangmat om het vakantiegevoel compleet te maken. Als u gekozen heeft voor een safaritent L met privé toilet, dan staat op of bij de vlonder een houten huisje met toilet aan de riolering en een wasbakje met stromend water.

Locatie safaritent L

We hebben in totaal 6 safaritenten model L.  Vijf ervan hebben een eigen toilet en eentje heeft geen eigen toilet. De plattegrond spreekt voor zich. U heeft 2 verhoogde safaritenten met eigen toilet in de D zone. Twee met eigen toilet met gewone vlonder op grondniveau in de D zone. Één met gewone vlonder en toilet in de B zone. Verder hebben we er één zonder toilet waarvan de vlonder niet verhoogd is maar door het aflopende grondstuk toch een klein trapje heeft om op uw vlonder te komen. Uiteraard zijn alle vlonders die verhoogd zijn voorzien van een sfeervolle omheining van stammetjes voor de sfeer en de veiligheid.

 

Facebook

Facebook