fbpx

zwembad op onze kleine ANWB campingKleine ANWB camping Frankrijk

Na de dikke camping gidsen kwam de ANWB met het kleine ANWB camping Frankrijk boekje. Een boekje speciaal voor natuurliefhebbers. Kleine ANWB campings in Frankrijk met een natuurlijke uitstraling tot max. 60 staanplaatsen. Een ideaal boekje om te hebben en voor ons om in te staan, omdat we een kleine camping zijn. 

Wat kunt u verwachten van een kleine ANWB Camping

Persoonlijk en gemoedelijk.  Onze staanplaatsen zijn ca 100 tot 140 m2 en zijn gescheiden door verschillende soorten bloeiende heesters. Alles op verschillende hoogtes, zodat u wel een eigen staanplaats heeft, maar niet opgesloten zit. Vanwege de sfeeromschrijving in het ANWB boekje en de aanwezigheid van ons zwembad mogen we ook regelmatig  mensen ontvangen die al rondtrekkend ons in dit boekje gevonden hebben. Of uiteraard in een van de andere initiatieven die kleine campings een warm hart toedragen. Zoekt u meer informatie dan kunt u op onze homepagina meer lezen over onze kleine camping in Frankrijk. Of als u specifiek naar iets op zoek bent dan is het zoekveld boven aan de pagina handig.

Safaritenten hebben we met en zonder eigen toilet. Verder hebben we twee Safari lodgetenten, 4 Safaritenten comfort  en een Safaritent compact waarvan de laatste geen eigen toilet heeft.