fbpx
khascihSAOIDHFIOJsdiovjodfjvojdfpojvo

Glamping Frankrijk bij Camping Chantegril

Glamping Frankrijk

Glamping Frankrijk. Er zijn diverse glamping faciliteiten op onze kleine familie camping, zoals zeven luxe safaritenten waarvan vijf met eigen toilet en twee zonder toilet. Ook hebben we een sfeervol tentchalet met toilet en een bungalow met toilet en douche.

Onze glamping faciliteiten in Frankrijk bevinden zich in het zuidelijkste departement  van de Limousin, de Correze, vlakbij de  Gorges de la Dordogne.

De twee safaritenten op hoogte hebben een grote L vlonder met  hun toilet op de vlonder. U waant zich in de bomen met het groen rond u en de natuurlijke balustrade geeft u veel privacy.

De twee safaritenten met vlonder op de grond hebben hun toilet op enkele meters van de vlonder.

Alle safaritenten hebben boxsprings en robuuste houten meubels en verrijdbare houten keuken zodat u zowel binnen als buiten kunt koken.

Een glamping heeft de sfeer van het kamperen maar dan net ietsjes luxer. Voor de een is dat de sfeervolle inrichting, voor de andere een eigen wc. Voor de volgende goede bedden of misschien nog iets meer luxe.  We zijn per slot van rekening allemaal anders, en dat vinden wij juist zo leuk. Allemaal verschillende mensen ontmoeten die wel van natuur en gezelligheid houden.

Bij camping Chantegril diverse glamping accommodaties

of meer foto’s van glamping accommodaties:

Facebook

Facebook