fbpx

Glamping Frankrijk bij Camping Chantegril

Glamping Frankrijk

Er zijn diverse glamping faciliteiten op onze camping in een schitterend natuurlijk stukje Frankrijk. Zoals zeven luxe safaritenten waarvan zes met eigen toilet en één zonder toilet. Ook hebben we een sfeervol tentchalet met toilet en een bungalow met toilet en douche en een piramidetent met buitenkeuken.

We hebben drie safari lodgetenten op verhoogde houten vlonder met trap er naar toe. Deze drie tenten hebben op de vlonder een eigen toilet. U waant zich in de bomen met het groen rond u en de natuurlijke balustrade geeft u veel privacy.

Verder hebben we 3 safaritenten comfort met houten vlonder direct op de grond en eigen toilet op 3 meter va de vlonder.

Ook hebben we nog 1 luxe safaritent compact. Dit is een model M safaritent dus ietsje kleiner maar nog steeds met alle comfort. Deze tent heeft als enige geen eigen toilet.

Alle safaritenten hebben boxsprings en robuuste houten meubels en verrijdbare houten keuken zodat u zowel binnen als buiten kunt koken.

Een glamping heeft de sfeer van het kamperen maar dan net ietsjes luxer. Voor de een is dat de sfeervolle inrichting, voor de andere een eigen wc. Voor de volgende goede bedden of misschien nog iets meer luxe.  We zijn per slot van rekening allemaal anders, en dat vinden wij juist zo leuk. Allemaal verschillende mensen ontmoeten die wel van natuur en gezelligheid houden.

Bij camping Chantegril diverse glamping accommodaties

of meer foto’s van glamping accommodaties: