fbpx

Covid cijfertjes in Frankrijk

Er wordt ons nogal eens gevraagd of en wanneer Frankrijk naar code geel gaat. Nu dat weten we ook niet echter heeft het ons verbaasd dat dit 2 weken geleden al niet gebeurd is want qua oppervlakte was het grootste gedeelte van het land al ruim 4 tot 6 weken geleden code geel. Via de bijgaande link en dan wat verder naar beneden scrollen zijn alle departementen te zien en zelfs Parijs valt ruim binnen de norm. Frankrijk is sinds 11 dagen nu al volledig binnen de norm. Er zijn nog 2 overzeese departementen waar de situatie nog ernstig is. Het kan dus niet anders dan dat Frankrijk uiterlijk ergens half volgende week naar code geel gaat. We hebben nu wel wat bezetting en het is gezellig maar de late code geel heeft ons toch weer een normaal voorseizoen gekost omdat veel mensen niet naar Frankrijk durfden te gaan vanwege verzekeringskwesties, quarantaine bij terugkomst enz. Wel zijn we blij dat het code geel gaat worden ruim voor het hoogseizoen en dat dit hoogstwaarschijnlijk net als vorig jaar een tsunami aan reserveringen gaat geven. De cijfertjes van Frankrijk worden elke dag bijgewerkt op de volgende site.

Beschikbaarheid

Qua staanplaatsen is er in de centrumweek van het hoogseizoen al niet zo heel veel plaats meer maar ervoor en erna zijn genoeg mogelijkheden. Mochten straks wel 1 of meerdere dagen vol zijn dan hebben we in ieder geval een heel goede tabel die de beschikbaarheid goed aangeeft. Als er een prijs staat in de tabel dan is er nog plaats:
Accommodaties zijn al veel geboekt maar daar is nog genoeg ruimte aan het begin van het hoogseizoen en vanaf 21 Augustus ook nog. De bungalow heeft zelfs nog ruimte tot 25 Juli. Beschikbaarheid is hier te vinden van de accommodaties

Facebook
Facebook