fbpx

Voor wie is onze camping geschikt. U kunt hier lezen over Camping Chantegril .

Voor wie

Voor wie, omschrijven we graag even zodat u een juiste keuze kunt maken of onze camping biedt wat u zoekt. Ieder seizoen is natuurlijk een beetje anders waar u hieronder meer over kunt lezen.

Hoog seizoen

In het hoogseizoen zijn het voornamelijk gezinnen met kinderen en actieve mensen. Het merendeel van de activiteiten organiseren wij spontaan of staan de dag van te voren aangekondigd. Alles komt doorgaans 1 x per week aan bod. Voor kinderen is de camping het meest geschikt in de leeftijd tot 14 jaar. De spontane sportieve animatie is bedoeld voor de leeftijd van 6 tot 14 jaar maar de kleintjes onder de 6 jaar vermaken zich vaak onder elkaar in de speeltuin of met de ouders en uiteraard in het peuterbad. Er komen ook wel wat oudere kinderen die het nog leuk vinden om met hun ouders mee te gaan en onze activiteiten nog leuk vinden. Er zijn echter geen uitgaansgelegenheden voor oudere kinderen op korte afstand.

Voor en na seizoen

In het voor en na seizoen wordt de camping veel bezocht door kampeerders die niet aan het hoogseizoen gebonden zijn. Dit houdt in families die de  kinderen mogelijk inmiddels weer de deur uit hebben,  families met kleine kinderen die niet aan schoolvakanties  gebonden zijn en actieve mensen. U hoeft niet bang te zijn op een uitgestorven camping te komen. Zelfs begin van het seizoen als er maar een paar kampeerders zijn, zijn we de hele dag aanwezig op de camping en organiseren we een gemeenschappelijk wandelingetje of gooien we een bouleballetje mee want we zien het nog steeds als onze hobby.

Voor Rustzoekers

U wilt genieten van natuur en rust, de mooie meren, de Gorges en de vogels dan is de streek de Correze een verademing. Ook op de camping hoeft niets. Gewoon genieten van het dagelijkse campingleven.

Actieve mensen komen ook aan hun trekken.

Actieve mensen die willen GPS wandelen of fietsen of willen geocachen komen ook aan hun trekken. Er zijn vele wandelingen en mountainbiketochten uitgezet die gedocumenteerd zijn op de camping. Ook kunt u bij ons de tracks in gpx formaat downloaden.

Ruime staanplaatsen

Twee veel voorkomende onderwerpen zijn  privacy of  veel ruimte en  daar kunnen we wel iets over zeggen. Er wordt vaak gevraagd naar ruime staanplaatsen en dan is het van belang voor u te weten wat wij ruim vinden. Een enkeling verstaat onder ruim 250 m2 en geen directe buren . Dit treft u niet vaak aan en ook niet bij ons. We hebben ruime staanplaatsen van min. 100m2 en de meesten zijn groter. De plaatsen zijn door verschillende struiken en bomen gescheiden en op verschillende hoogtes gesnoeid zodat u wat privacy heeft maar ook doorkijkjes. We hebben de camping ook bewust zo opgezet omdat we het makkelijk contact maken met andere kampeerders altijd een fijn aspect aan het kamperen hebben gevonden. Ook het woord privacy is een ruim begrip waar we allemaal iets anders onder kunnen verstaan. De ene vindt een staanplaats achteraf privacy bieden en de andere vindt al onze staanplaatsen privacy bieden zolang men maar rustig in een hoekje een boekje kan lezen. Mocht u ergens aan twijfelen ondanks deze informatie aarzel dan niet om te mailen.

En is het iets voor U?

Hopelijk krijgt u door deze site heen een indruk of onze camping iets is voor U. Mocht U nog vragen hebben mail dan gewoon even. Zelf denken we dat vooral de gemoedelijke sfeer onze camping typeert. We houden er van het leven makkelijk te nemen. Van steeds meer gasten horen we dat ze door mond tot mond reclame bij ons hebben geboekt. Ook het zoeken op internet is populair en dan identificeren wij ons zelf het meest met de woorden kleine familiecamping in Frankrijk en sportieve camping frankrijk .  Hoe bewust u ook uw keuze van uw vakantie adres doet er kan altijd wel eens iets tegenvallen . Wij zullen in ieder geval ons best doen.