fbpx

algemene activiteiten, pizzaavond in oude houtgestookte broodoven in het bosalgemene activiteiten:

Algemene activiteiten op  de camping variëren. Onderstaande foto’s zijn bv van de ambachtelijke pizza avond in een 230 jaar oude broodoven  zoals u die in dit gebied in Frankrijk veel vindt. Dit is een activiteit waarbij iedereen zijn tafel en stoeltjes meeneemt naar de bosrand en wij zorgen voor de pizza bodems en de ingrediënten en u kunt uw eigen pizza beleggen. Het houtvuur maken we al vroeg in de middag aan zodat hij lekker op temperatuur is. Wij bakken de pizza direct op de stenen vloer.  Een camping activiteit die iedere keer weer een feest. Misschien een beetje anders dan anders omdat u zelf uw drank mee mag nemen. U betaald dus alleen voor het meedoen (dus de pizza).

Verder organiseren we zo nu en dan volleyballen s’avonds of een bosspel. Ouders gaan regelmatig met de kinderen in het dorp op het voetbalveld voetballen en als we tijd hebben gaan we wel eens mee enz. Ook een potje petanque / jeu de boules wordt zo nu en dan georganiseerd.

Leuke momenten zijn niet altijd te plannen. We moedigen het dan ook aan als ouders iets voor de kinderen of camping willen organiseren. Wijzelf denken dan altijd aan bewegen zoals tafeltennistoernooitje of bv dierengeluidenspel wat we ook wel eens zelf organiseren. We voelen ons niet het type camping voor disco’s of bingo’s etc dat willen we maar even duidelijk maken.

Table d’hote. Dit doen we alleen nog af en toe in het laagseizoen. We hebben echter wel leuke alternatieven zoals de pizzaavond bij de oude houtgestookte broodbakoven, de kippengrilavond en nog meer lees maar wat we daar over table d’hote nog meer schrijven.

Mensen die een instrument spelen of zingen is uiteraard ook welkom. Dus als u gitaar of een ander instrument speelt graag!!!

terug naar activiteitenpagina