opmaak website 6
opmaak website 5

Chantegril op facebook

Camping Chantegril Frankreich : Campingplatz Gorges de la Dordogne mit Schwimmbecken ( Deutsch gesprochen )
Camping Chantegril France : camping very close to Gorges de la Dordogne with swimmingpool ( english spoken )
Camping Chantegril : petite camping familial pres des Gorges de la Dordogne avec piscine

home .  natuur .  voor wie . dagtocht . accommodaties . activiteiten  . gastenboek . tarieven . route .  contact . reserveren . plattegrond

facebook image van camping chantegril
links button camping chantegril

Kleinschalige camping Frankrijk

 

Op zoek naar een kleinschalige camping in Frankrijk of inmiddels misschien al geboekt of besloten naar ons toe te gaan!  Kleinschaligheid zit hem niet alleen in de grootte maar in het overzicht en het makkelijk contact maken met uw mede kampeerders en met ons. We nemen nog de tijd voor u. Spontaan organiseren we van allerlei bezigheden voor jong en oud en doen als we even tijd hebben zelf nog graag mee. Of het nu volleybal, wandelen, fietsen, rivier wandelen of een potje boulen is, als we er maar even tijd voor hebben doen we even mee. Dit vinden we het voordeel van een kleinschalige camping en  dat het allemaal nog kan.

Dat is de reden dat we niet voor een restaurant hebben gekozen maar voor  af en toe een gezamenlijke eetavondjes zoals een pizzaavond of een bbq avond of een franse maaltijd. In het voor en naseizoen lukt table d’hote ons omdat we dan nu eenmaal meer tijd over hebben.Met een restaurant zouden we elke dag bijtijds de keuken in moeten duiken en niet meer beschikbaar zijn voor de camping. Om de keuken uit te besteden daar zijn we te klein voor en we houden juist zo van het camping leven.

 

Leuke verhuuraccommodaties op kleinschalige camping

 

U vindt op onze kleinschalige camping ook safaritenten op een verhoogd platvorm met trapje er naartoe en omheind door snoeihout en u waant zich in de jungle.  Klik voor de safaritenten op safaritenten en voor de enkele andere andere verhuuraccommodaties die we hebben op accommodaties

 

draadloos internet beschikbaar
logo van camping chantegril
ziwel tamme als wilde konijnen zoet u rondlopen
lekker zwemmen in zwembad

Kleinschalige camping in Frankrijk met zwembad. Correze, Cantal en Puy de Dome binnen handbereik

wij zullen u graag ontvangen op onze ANWB camping
Carla en Johan heten U van harte welkom

We kunnen u niet alles vertellen over de camping op deze pagina alleen, lees daarom ook bv. eens:

 

Waarom wij een echte familiecamping zijn of wat het rustieke is aan onze camping of wat wij te bieden hebben voor mensen die sportieve activiteiten zoeken of de charme van de kleinschalige opzet of wat wij hebben met groene camping en tenslotte de info over kleine camping in frankrijk.

 

kleine camping Frankrijk

 

rustieke camping Frankrijk

 

kleine groene camping Frankrijk

 

kleine anwb camping Frankrijk

 

svr camping Frankrijk