voor wie


Hoog seizoen


In het hoogseizoen zijn het voornamelijk gezinnen met kinderen en actieve mensen. Het merendeel van de activiteiten die wij spontaan organiseren zonder echt een programma te hebben zijn het meest geschikt voor kinderen van ca 6-14 jaar. We hebben echter ook veel kinderen die jonger zijn, die zich vaak goed bezig weten te houden met elkaar in de speeltuin en met de ouders. We hebben ook wel wat oudere kinderen die nog graag met hun ouders meegaan maar die hebben het naar hun zin als ze als ze de actieve dingen graag doen zoals vermeld onder de knop activiteiten. Als ze uitgaansgelegenheid verwachten  dan voorziet de regio hier niet echt in.

Van steeds meer gasten horen we dat ze door mond tot mond reclame bij ons hebben geboekt. Ook het zoeken op internet is populair en dan identificeren wij ons het meest met

de woorden kleine familiecamping in Frankrijk en sportieve camping frankrijk


Voor en na seizoen


In het voor en na seizoen wordt de camping veel bezocht door kampeerders die niet aan het hoogseizoen gebonden zijn zoals;  50 plussers die de  kinderen mogelijk inmiddels weer de deur uit hebben,  families die niet aan schoolvakanties  gebonden zijn en actieve mensen die van wandelen fietsen en andere leuke camping activiteiten houden. Ze hoeven niet bang te zijn op een uitgestorven camping te komen. Zelfs begin van het seizoen als er maar een paar kampeerders zijn, zijn we de hele dag aanwezig op de camping en organiseren we een gemeenschappelijk wandelingetje of gooien we een bouleballetje mee want we zien het nog steeds als onze hobby. Actieve mensen die willen GPS wandelen of fietsen of willen geocachen komen ook aan hun trekken, maar lekker rustig een boekje lezen kan ook. Alles mag maar niets hoeft.Is de camping iets voor U?


Hopelijk krijgt u door deze site heen een indruk of onze camping iets is voor U. Mocht U nog vragen hebben mail dan gewoon even.


Zelf denken we dat vooral de gemoedelijke sfeer onze camping typeert. We houden er van het leven makkelijk te nemen.


Hoe bewust u ook uw keuze van uw vakantie adres doet er kan altijd wel eens iets tegenvallen . Wij zullen in ieder geval ons best doen.


We hebben wel eens gedacht om de meest voorkomende vragen op onze site te zetten. Twee veel voorkomende onderwerpen zijn  privacy of  veel ruimte en  daar kunnen we wel iets over zeggen.

 

Er wordt vaak gevraagd naar ruime staanplaatsen en dan is het van belang voor u te weten wat wij ruim vinden want een enkeling verstaat onder ruim 250 m2 en geen directe buren . Dit treft u niet vaak aan en ook niet bij ons. De camping heeft ruime staanplaatsen van min. 100m2 en zijn door verschillende struiken en bomen gescheiden en op verschillende hoogtes gesnoeid zodat u wat privacy heeft maar ook doorkijkje's. We hebben de camping ook bewust zo opgezet omdat we het makkelijk contact maken met andere kampeerders altijd een fijn aspect aan het kamperen hebben gevonden.  

Ook het woord privacy is een ruim begrip waar we allemaal iets anders onder kunnen verstaan. De ene vindt een staanplaats achteraf privacy bieden en de andere vindt al onze staanplaatsen privacy bieden zolang men maar rustig in een hoekje een boekje kan lezen. Mocht u ergens aan twijfelen ondanks deze informatie aarzel dan niet om te mailen.

Camping Chantegril voor wie
Camping Chantegril Frankreich : Campingplatz Gorges de la Dordogne mit Schwimmbecken ( Deutsch gesprochen ) Camping Chantegril France : camping very close to Gorges de la Dordogne with swimmingpool ( english spoken ) Camping Chantegril : petite camping familial pres des Gorges de la Dordogne avec piscine

zoek en boek direct

Camping Chantegril, Lieu Dit Chantegril D20, 19160 Liginiac, Tel +33 (0) 555959162, email campingchantegril@gmail.com


Openingsperiode camping: 21 Mei - 3 September

Receptie/ Accueill : 9.00 uur- 11.00 uur en 14.00 uur - 21.00 uur

Alle verhuur op een rijtje: Safaritenten frankrijk , Tent chalet , Bungalow . Huurtenten , Glamping frankrijk , Piramide tent , Huurtent Frankrijk


Alle infopagina’s op een rijtje: rustieke camping Frankrijk , Kleine familiecamping frankrijk , kleine groene camping Frankrijk , kleinschalige camping Frankrijk , kleine anwb camping Frankrijk , svr camping Frankrijk , kleine camping Frankrijk , Sportieve campingdraadloos internet beschikbaar al sinds 1999 svr camping in frankrijk logo kleine camping frankrijk chantegril

link pagina